Frymusja. Wyjątkowa pielęgnacja. Naturalne kosmetyki.

Szukaj

Skwalan z trzciny cukrowej (15ml)

24.00 zł

Dostawa: 1-2 dni

Skwalan z trzciny cukrowej

Skwalan to olej pozyskiwany z trzciny cukrowej, jednak swoją konsystencja jest bardziej "wodnista" niż oleista. Jest to również olej bezzapachowy i błyskawicznie się wchłania. Dzięki to jest to świetny naturalny olej dla osób, które nie lubią tłustych i ziołowych olei.
Mimo iż lekki, to bardzo bogaty w działaniu naturalny kosmetyk. Spłyca zmarszczki oraz wzmacnia barierę lipidową skóry. Jest wyjątkowo dobrze tolerowany przez skórę, ponieważ jest podobny do ludzkiego sebum.

Działanie:
- nadaje blasku 
- zmiękcza skórę
- wygładza
- nawilża

Stosowanie:

Skwalan świetnie sprawdzi się jako samodzielny kosmetyk lub jako dodatek np. Twojego ulubionego kremu. Jeśli chcesz stosować go samodzielnie, nakładaj go na oczyszczoną i delikatnie zwilżoną, np, hydrolatem skórę. Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Jest bardzo wydajny, do aplikacji na całą twarz wystarczą nawet 2 krople.
Możesz go również stosować na rozdwajające się końcówki włosów.

Frymusja, sklep z naturalnymi kosmetykami, naturalna pielęgnacja, naturalnie frymuśna, naturalne kosmetyki do twarzy

INCI: Squalane
Tłumaczenie - Skład:
Skwalan

Skwalan z trzciny cukrowej to produkt ekologiczny. Potwierdza to certyfikacja Ecocert.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Powiadomienie o dostępności

Podaj adres e-mail, na który chcesz otrzymać powiadomienie, kiedy ten produkt ponownie znajdzie się w sprzedaży.

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj